вверх  обратно

Маркус Вокер: "Работаем много и продуктивно"

30.08.2011

Баскетболісти «Говерли» продовжують активну підготовку до нового змагального сезону 2011-2012. Наразі команда готується до перших контрольних матчів, після чого вирушить на двотижневий збір до Литви. Своїми враження від перебування у Івано-Франківську у ексклюзивному інтерв’ю sport.if.ua поділився один з новачків клубу, американський розігруючий Маркус Вокер...

- Що можеш сказати про перші тижні перебування у «Говерлі»?

- Перші тижні у Івано-Франківську пройшли чудово. Незважаючи на серйозні навантаження на тренуваннях, я насолоджуюся спілкуванням з командою та знайомствами з новими людьми. Це дуже класно.

- Як оціниш тренування в новому клубі?

- Ви знаєте, тренування в нас дуже цікаві. Ми виконуємо величезний обсяг роботи, але головне – що працюємо дуже продуктивно.

- Як тобі працюється з головним тренером Євгеном Мурзіним?

- Я вважаю, що вже знайшов спільну мову з нашим коучем, що, як на мене дуже важливо. Ми з тренером пізнаємо одне одного дуже добре. Загалом мені подобається працювати під керівництвом Євгена Вікторовича. Та й він, як я помітив, задоволений від нашої співпраці (посміхається).

- Вже встиг затоваришувати з усіма гравцями клубу?

- Так, для мене це не проблема. Мені дуже подобається наша команда. Ми разом проводимо дуже багато часу, щодня спілкуємося, що робить нас дружнім і міцним колективом.

- І на останок, які твої очікування від нового сезону?

- Надії на новий сезон повністю пов’язані з перемогами «Говерли». Сподіватися на інше було б неправильно. Зараз же з нетерпінням очікую перших спарингів проти команди зі Львова.

sport.if.ua

Добавил: крыс 13
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.