вверх  обратно

В Киеве состоится турнир памяти Паши Горбатова

12.08.2015

Баскетбольний клуб «Хижаки» проводить традиційний щорічний турнір пам’яті Павла Горбатова. Турнір відбудеться 21-23 серпня в київському Палаці спорту. Запрошуються для участі команди 2001 року народження. Всього в турнірі візьме участь 6 команд юнаків.

Останні дні серпня – такий період, коли команди вже повертаються зі зборів і готові випробовувати свої сили в іграх. Турнір присвячений пам’яті чудової людини Павла Горбатова, котрий любив баскетбол і все, що з ним пов’язано, проводиться вже другий рік. І якраз дає прекрасний шанс для перевірки своїх сил. Другий рік обіцяє показати справжні баскетбольні баталії між командами 14-річних хлопців. У перший і другий ігрові дні команди зіграють по дві гри, третій ігровий день – це п’ята гра та урочисте закриття та нагородження команд. Запрошуємо вболівальників та любителів баскетболу відвідати турнір і підтримати молодь.

Попередні заявки на участь у турнірі приймаємо до 17.08.15 за адресою info@khyzhaky.kiev.ua

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.