вверх  обратно

"Политехника-Галычина" победила "Жальгирис"

27.08.2011

Про другу тренувальну зустріч львів'ян під час зборів у Литві розповідає головний наставник команди Дмитро Базелевський.

- Ми перемогли, усі гравці - переможці, але я навмисне не говоритиму про рахунок, з яким закінчився матч. Результат майже ні про що не свідчить, оскільки у грі було багато експериментів зі складом… Нам ще потрібно знайти спільне ІДЕАЛЬНЕ розуміння баскетболу серед 14 людей (12 гравців і 2 тренери). 

- Яке основне завдання стояло перед командою - гравцями і тренерами - у цьому матчі?
- У мене немає великих завдань для себе і команди на якусь окрему гру. Головне - тримати свою лінію, свій малюнок гри, показати "своє обличчя". 

- Взагалі, які позитивні тенденції у підготовці команди до сезону Ви помічаєте (зокрема, завдяки товариським іграм)?
- За результатами товариських ігор практично нічого не можна сказати. Можна побачити гравців у ігрових ситуаціях, можна перевірити свою інтуїцію, можна переконатися у правильності слів інших людей про гравців, але це все припущення. Гра все покаже. 

- На початку збору в Литві Ви казали, що єдиною відомою командою, з якою "Політехінка" проведе спаринг, буде "Летувос Рітас". Аж раптом - гра з "Жальгірісом". Цей матч було заплановано, чи пропозиція про такий матч надійшла вже під час перебування команди у Прибалтиці?

- Це робочі питання в організації зборів та ігор. По-різному буває, плани змінюються. Це звична історія у багатьох європейських клубах.
- Над якою головною проблемою команди, поміченою під час гри з каунаським клубом, Ви зараз працюєте. Який аспект гри треба "підтягнути" перед наступною товариською грою?

- Львівській "Політехніці-Галичині" треба зробити класну комнду. І перемоги в окремих іграх, особливо товариських, нікого не хвилюють. Важливим є зміст гри. Ми робимо команду з серйозними амбіціями.

Статистика гравців “Політехніки-Галичини

 

Прізвище гравця

очки

підбирання

асистування

Одуфува

6

6

 

Лемик

10

4

 

Колядов

5

3

3

Пелипейко

 

3

 

Доленко

 

 

1

Живчевіч

14

3

 

Ревзін

3

1

1

Зубрицький

9

3

1

Чемякін

8

4

1

Ель-Амін

14

2

2

Морович

10

4

4

Полюляк

1

 

1

 

Андрей Ищик, "Политехника-Галычина"  

 

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.