вверх  обратно

Кадетская сборная Украины начинает подготовку в Черкассах

16.06.2015

Рівно через тиждень збірна України U16 розпочне свій перший тренувальний збір у рамках підготовки до чемпіонату Європи, який стартує 9 серпня в Болгарії.

22 червня в Черкасах українська збірна розпочне підготовку до чемпіонату Європи.

Протягом першого тренувального збору (22 червня – 4 липня) українці готуватимуться в ПС «Будівельник» та прилеглому тренажерному залі, а також у черкаських парках.

На перший збір тренерський штаб викликав 16 баскетболістів, серед яких чотири гравці «Черкаських Мавп-99». Найбільше гравців у таборі кадетської збірної представляють чемпіона України цієї вікової категорії – южненський «Хімік».

Представники клубів у збірній України U16:

«Хімік» (Южне):

Вадим Козак, Владислав Войтович, Денис Клевзуник, Іван Міхеєв, Микита Калін, Олександр Ткаченко (травмований)

«Черкаські Мавпи» (Черкаси):

Антон Мельник, Дмитро Нагорний, Ярослав Войтович, Денис Бачурін

«Дніпро» (Дніпропетровськ):

Іссуф Санон, Олександр Коваль, Нікіта Данильченко

«Школа Сабоніса» (Литва):

Олександр Долішний, Володимир Марковецький

США (коледжі):

Антон Логвінов (Харків), Іван Чмиренко (Донецьк)

Головний тренер чоловічої збірної України U16 Володимир Чурсін:

«Варіант з Черкасами один із найкращих. Причому його вже неодноразово випробовували інші збірні, так, минулого року тут працювала команда U18. Ми матимемо хороший зал, у якому є тренажерка, а поряд парк, фактично це все, що нам потрібно для роботи. На перший збір ми викликали 16 гравців, на жаль, не приїде через травму один з лідерів «Хіміка» – Олександр Ткаченко, решта гравців, яких ми хотіли запросити приїдуть до Черкас».

В Черкасах кадетська збірна проведе два тижні, після чого вирушить на триденний турнір до Білорусі. Другий тренувальний збір українські кадети проведуть теж у Черкасах (12-28 липня). Болгарський чемпіонат Європи, на який має поїхати 12 із 16-ти викликаних гравців, пройде 6-16-го серпня.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.