вверх  обратно

Вадим Чечуро: "У Алины Ягуповой травма"

13.06.2015

Коментар головного тренера національної жіночої збірної України Вадима Чечуро після матчу з командою Чехії:

«Це був один з найголовніших матчів для нас, перемога в якому відкривала би дорогу до наступного етапу змагань. Усі знали про те, наскільки важлива ця гра. Очевидно це зіграло злий жарт на початку поєдинку, ми почали грати скуто, програли 14 очок у першій чверті. Втім, нам вдалося зібратися, і наприкінці матчу ми вийшли вперед. У кінцівці зустрічі було багато нервів. Віддача дівчат була шаленою. Нам не вистачило зовсім трохи. Звісно, команда Чехії вийшла на цю гру з неймовірним настроєм. Ми крок за кроком зменшували їхню перевагу в рахунку, а наприкінці матчу вже була лотерея, де все вирішував один кидок.

Ми не опускаємо руки. Завтра гра з Румунією, післязавтра з Чорногорією. Ми битимемося. Граємо до фінального свистка.

У Аліни Ягупової травма п’ятки, однак лікарі роблять усе можливе, щоб вона завтра змогла зіграти. Розумієте, що до Аліни потрійна увага з боку суперниць, які не завжди чисто проти неї грають, але вона боєць. Зрозуміло, дівчата всі «побиті», вони провели ці два матчі з неймовірною віддачею. Так, одне очко програвати більш боляче, ніж двадцять. Треба проаналізувати сьогоднішню гру, розібрати Румунію, і вперед! Сьогоднішня поразка – це вже історія, нічого не повернеш, треба йти далі, і далі грати, і старатися перемогти».

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.