вверх  обратно

Планы "Говерлы" в рамках подготовки к новому сезону

24.08.2011

В рамках підготовки до нового сезону 2011-2012 баскетбольний клуб "Говерла" запланував провести два спаринги зі своїми географічними сусідами – львівською "Галичиною"...

Перший контрольний матч пройде у суботу, 3 вересня, на майданчику суперника, натомість другий поєдинок заплановано провести 5 вересня у Івано-Франківську. Вхід на цю гру буде безкоштовним. До того ж "говерляни" запланували на цей день презентацію керівного та ігрового складу на новий чемпіонат Суперліги та груповий етап ФІБА-Єврочеллендж.

Після товариських матчів з львів’янами підопічні Євгена Мурзіна 11 вересня вирушать на другий тренувальний збір до Литви, на якому буде зроблено акцент на ігрову підготовку команди. Нагадаємо, що старт нового сезону заплановано на 1 жовтня. Натомість у Єврокубках івано-франківський клуб розпочне боротьбу вже 8 листопада.

bcgoverla.if.ua

Добавил: juve7
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.