вверх  обратно

Сборная Украины стартует на Adidas Istanbul Cup

24.08.2011

24-25 серпня національна чоловіча збірна України візьме участь у міжнародному турнірі Adidas Istanbul Cup. Напередодні відбулася прес-конференція. Нашу команду на ній представляли головний тренер Майк Фратело та центровий Кирило Фесенко.

Календар ігор Adidas Istanbul Cup.

1/2 фіналу
24 серпня 18:30 Україна - Чорногорія
24 серпня 21:00 Туреччина - Нова Зеландія

Матч за 3-є місце
25 серпня 18:30

Фінал
25 серпня 21:00

Майк Фрателло:
Для нас це дуже важливо, тому що у турнірі беруть участь багато гравців, команди різного рівня, різного калібру. І для нас це своєрідний тест, щоб зрозуміти, що нам потрібно, коли ми будемо виступати на чемпіонаті Європи. Там теж будуть абсолютно різні команди.

Важко скласти уявлення про свою команду, коли граєш проти команд нижчих за рівнем, або команд, котрі втратили ключових гравців. Граючи ж проти таких команд, як Туреччина, Нова Зеландія, Чорногорія, маєш можливість оцінити всю нашу роботу, проведену за останній місяць тренувань.

Кирило Фесенко:
Я дуже вдячний, що національна збірна Туреччини запросила нас сюди. Це чудово, що ми гратимемо на найвищому рівні. Ми гратимемо з Туреччиною, Новою Зеландією, Чорногорією – сильними суперниками. Ми сподіваємося, що покажемо хороший баскетбол і усі фани залишаться задоволені нашим виступом.

Турнір Adidas Istanbul Cup завершить турецький збір української команди. 26 серпня збірна повернеться до Києва і за кілька днів вирушить до Клайпеди (Литва), де 31 серпня розпочне груповий турнір Чемпіонату Європи 2011 матчем проти збірної Росії.
 

ФБУ

Добавил: maxoncech
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.