вверх  обратно

Игорь Сильковский: "Хорошая дисциплина и микроклимат - залог будующих побед"

23.08.2011

Новачок "Говерли", атакуючий захисник Ігор Сільковський у розмові з прес-службою клубу поділився першими враженням від перебування у івано-франківській команді…

- Чи довго роздумував над пропозицією продовжити кар’єру у "Говерлі"?
- Коли я одержав пропозицію від "Говерли" то вирішив одразу, що хочу стати одним з гравців цієї класної команди.

- Що можеш взагалі сказати про команду з Івано-Франківська, судячи з виступів "Говерли" у минулому сезоні?
- Мені дуже сподобалася гра команди Євгена Мурзіна у сезоні 2010-2011. Сам особисто переконався як було складно грати проти «Говерли». Тому вважаю, що прикарпатський клуб цілком заслужено став бронзовим призером чемпіонату. Тож я дуже радий опинитися у цьому клубі з яким, до того ж, зможу одержати безцінний досвід виступів у Єврокубках.

- Наскільки оціниш свою функціональну готовність напередодні нового сезону?
- Я все літо працював над собою, а саме бігав кроси і багато працював з м’ячем. Тож намагався підтримати свою форму, що і допомагає мені зараз під час виснажливих тренувань першого збору клубу.

- Яка атмосфера нині панує у колективі?
- В нашій команді дуже хороша дисципліна та мікроклімат, що дуже важливо для досягнення майбутніх перемог у новому сезоні.

- Гаразд, що можеш сказати про новачків клубу – Тіггса, Гріна і Вокера? Вважаєш, що це підсилення складу?
- На даний момент склад "Говерли" практично укомплектовано. Впевнений, що новачки команди підсилять гру. З Вокером провів тільки декілька тренувань, тому рано щось говорити, хоча хлопець дуже перспективний. Щодо Тіггса, то його я добре прам’ятаю по яскравим виступам за "Ферро-ЗНТУ". А ось Брайана Гріна знаю дуже добре, адже провів з ним минулий сезон у "Миколаєв".

- І на останок, як загалом себе почуваєш у Івано-Франківську?
- Івано-Франківськ – дуже красиве і затишне місто, тому мені тут дуже подобається.

bcgoverla.if.ua

Добавил: крыс 13
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.