вверх  обратно

"Черкаськи Мавпы" провели фестиваль юношеского баскетбола

23.05.2015

   Сьогодні у Черкасах відбулася найочікуваніша подія сезону для зовсім юних черкащан. Фестиваль юнацького баскетболу зібрав навколо себе більше сотні десятирічних любителів баскетболу. Протягом кількох років вони відточували свої навички у шкільних секціях, аби у всеозброєнні підійти до відбору у баскетбольну школу «Черкаських Мавп». Останні роки пройти відбір у одну з кращих баскетбольних шкіл України не так і просто. Близько за 50 місць у збірній 2005-го року народження сьогодні конкурувало удвічі більше школярів. Причому хлопці попередньо пройшли ретельний відбір серед шкільних вчителів фізкультури. 




   Відбір у юнацькі команди «Черкаських Мавп» цього разу пройшов у ПС «Будівельник». Головною метою наших юнацьких тренерів було зібрати кістяк відразу для трьох команд, які тренуватимуться в клубі у категорії 2005-го року народження. Відповідно, найближчий баскетбольний сезон буде для нашого клубу справді інноваційним. Лише з минулого року у Черкасах почали набирати в баскетбольну школу десятирічних юнаків. Таким чином, команд «Черкаські Мавпи-04» відразу дві і цілком вірогідно, що наш клуб наступного сезону буде представлений у ВЮБЛ двома колективами. Восени ж команд з наймолодшими баскетболістами, які ще не виступатимуть у чемпіонаті України, буде відразу три!

    

Максим Міхельсон, головний тренер БК "Черкаські Мавпи": 

   Відповідно, і поділ ігрового майданчика ПС «Будівельник» виглядає доволі символічно. Хлопці виступали  відразу на трьох ігрових майданчиках, а їх роботу оцінювали тренери баскетбольної школи «Черкаських Мавп». Учасниками цього фестивалю стали юнаки 2005-2007-го років народження. Серед неофіційного журі були і гравці клубу, які пройшли шлях з юнацької школи до професіоналів. Головною зіркою своєрідного баскетбольного табору став Святослав Михайлюк. Гравець «Канзасу» прийшов привітати фіналістів відбору. Більше того, знайшов тут своїх фанатів. Так, один з найменших юнаків юнацького фестивалю Максим Шепіль навіть приготував сувенір у вигляді баскетбольного м’яча, на якому попросив розписатися Святослава.



«Я дуже люблю баскетбол і, коли виросту, хочу грати у «Черкаських Мавпах». Мені запропонував спробувати пограти шкільний тренер і от я тут»,
- говорить восьмирічний Максим Шепіль.

   Наприкінці баскетбольного фестивалю головний тренер «Черкаських Мавп» - Максим Міхельсон - пообіцяв найталановитіших хлопців уже восени запросити у школу клубу, решту ж закликав не розчаровуватися і продовжити займатися баскетболом. Солодкі подарунки отримали усі учасники від наших гравців.

Источник: mavpabasket.com

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.