вверх  обратно

"Черкаськи Мавпы" начали тренировочный сбор

28.04.2015

Цього тижня головна команда «Черкаських Мавп» розпочала тренувальний збір. Черкасці працюватимуть на цьому зборі протягом півтора місяця. Робота та завдання різноманітні. Команда уже багато працює у тренажерному залі, парках та на ігровому майданчику ПС «Будівельник». За словами тренера з фізпідготовки, у цей період можна зробити те, що не вдавалося під час щільного календаря сезону.

   Сергій Загоруй, тренер з фізичної підготовки БК «Черкаські Мавпи»: «Декому потрібно додати у масі, декому у швидкості. Це дуже кропітка робота, яку не можна було зробити між матчами регулярного сезону. Зараз у нас прекрасна можливість підтягнути показники».

   Переважно на цьому зборі працюють молоді гравці, які виступали за основну команду. Із досвідчених роботу з командою продовжує Станіслав Завадський. Також тренерський штаб залучає до тренувань перспективних молодих гравців, які уже завершили чемпіонати з юнацькими командами своїх вікових категорій. Протягом першого тижня збору до команди уже примкнув Денис Бачурін, який є лідером команди «Черкаські Мавпи-00». Очікується перегляд у команді навіть кількох чотирнадцятирічних гравців баскетбольної школи нашого клубу. Прибуде на цей збір і Святослав Михайлюк.

 

   Повністю сформованим склад команди на цей збір буде після 10-го травня, коли «Черкаські Мавпи-2» завершать виступи у Першій лізі. 5-6 гравців дублюючого складу продовжать роботу в основній групі. У тренувальний табір нашої команди протягом шести тижнів приїжджатимуть і потенційні новачки.


Під час збору черкасці встигли привітати своїх іменинників

   За словами Максима Міхельсона, протягом цього збору тренерський штаб думатиме і про виступи вихованців нашого клубу у збірній України. Цього літа відразу дев’ять черкасців захищатимуть кольори національного прапору у різних збірних України. Важливим буде підвести їх до піку форми ще тут у Черкасах. 

Источник: mavpabasket.com

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.