вверх  обратно

Грин и Уокер присоеденились к "Говерле"

20.08.2011

Два яскравих новачки БК "Говерла" - розігруючий Маркус Вокер та форвард Брайан Грін, вже приєдналися до івано-франківського клубу, який проводить перший тренувальний збір.…

Маркус Вокер прибув до Івано-Франківське ще вчора і одразу, мало не з дороги, вже тренувався з партнерами по команді на вечірньому тренуванні. 25-річний американський захисник видався досить веселим і комунікабельним хлопцем, а на майданчику був найшвидшим та найактивнішим. За це, до слова, гравці навіть вигадали йому відповідне прізвисько – "мураха".

Щодо Брайана Гріна, то вже також прибув до обласного центру Прикарпаття і вже встиг познайомитись із новим клубом під час сьогоднішнього ранкового тренування, яке виявилось цілком футбольним. Словом, обидва новачки добре влилися до колективу і сповнені бажання допомогти "Говерли" своїми вміннями та досвідом.

bcgoverla.if.ua

Добавил: juve7
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.