вверх  обратно

Женская кадетская сборная остаётся в дивизионе В

19.08.2011

Кадетська жіноча збірна України поступилася Німеччині з рахунком 79-85 (23-14, 8-24, 15-16, 30-22, ОТ 3-9) в овертаймі чвертьфінального матчу Чемпіонату Європи (Дивізіон В). Таким чином, підопічні Леоніда Цая втратили шанс на продовження боротьби за медалі та підвищення у класі.

П’ятнадцять триочкових кидків, які українки реалізували протягом матчу (з них шість – на рахунку Наталії Скорбатюк), не допомогли їм здобути путівку до півфіналу. Вигравши дебютну десятихвилинку 23-14, збірна України провалила наступну чверть, дозволивши суперницям не лише зрівняти рахунок, але й вийти вперед – 38-31.

До останніх секунд основного часу на паркеті точилася запекла боротьба. За хвилину до завершення четвертої чверті влучний дальній постріл Вікторії Хомяк нарешті дозволив збірній України зрівняти рахунок, а невдовзі Тетяна Антонюк вивела команду вперед – 73-75. Однак часом, що залишився, краще розпорядилися юні німкені, перевівши гру в овертайм.

На жаль, у додатковій п’ятихвилинці українки реалізували лише один кидок, натомість баскетболістки збірної Німеччини були значно влучнішими – як з гри, так і з лінії штрафних.

У підсумку Наталія Скорбатюк відзначилася 25 очками, 6 підбираннями та 3 передачами. На рахунку Тетяни Антонюк 12 очок і 6 підбирань. 9 очок і 12 підбиранням стали здобутком Оксани Батракової.

Далі збірна України поведе боротьбу за 5-8 місця Чемпіонату Європи з іншими невдахами чвертьфінальної стадії.

ukrbasket.net
Добавил: крыс 13
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.