вверх  обратно

СМИ: "Говерла" прекращает существование

4.04.2015

У вівторок, 1 квітня, баскетболісти та тренери, а також персонал БК «Говерла» зібралися на підсумкові збори, під час яких було озвучено нинішній стан справ у команді: всі гравці та тренерський штаб залишають команду, так само як і працівники клубу.
 
Водночас, залишається заборгованість по заробітній плані, якої в «Говерли» не бачили ще з листопада минулого року.
 
Як стало відомо «Галицькому кореспонденту» з власних джерел, президент клубу Богдан Жук не має можливості погасити борги. Втім, сподівається на те, що на початку осені генеральний спонсор ПАТ «Нафтохімік-Прикарпаття» таки виділить гроші на подальше існування самобутнього колективу.
 
Нагадаємо: Івано-франківська «Говерла» не заплатила обов'язковий внесок до Суперліги і виключена з боротьби за нагороди сезону 2014-2015.
 
Баскетбольний клуб «Говерла» було засновано у 2012 році. Команда пройшла шлях від Першої ліги України до найвищого дивізіону – Суперліги, де відіграла шість сезонів. За цей час колектив під керуванням відомого вітчизняного тренера Євгена Мірзіна виборов бронзові нагороди сезон 2010-2011, а також ставав фіналістом Кубка Суперліги-2013 і учасником континентальної першості ФІБА-Єврочелландж-2011-2012. 

Источник: gk-press.if.ua

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.