вверх  обратно

Владимир Холопов - о сборе "Черкаських Мавп" в Евпатории

17.08.2011

Як ми вже повідомляли, баскетболісти «Черкаських Мавп» зараз перебувають в Євпаторії, де проводять свій другий тренувальний збір, пов'язаний з підготовкою до нового сезону. Здебільшого команда працює над фізичною підготовкою. Аби закласти бажаний фундамент на майбутній сезон, нашим гравцям доводиться проводити виснажливі тренування на кримському півострові. Про це і не тільки після другого тренувального дня зборів у телефонній розмові нам повідав Володимир Холопов.
 
– Володимире Михайловичу, розкажіть про завдання, які були поставлені перед командою на цьому зборі?

– Тренування в Євпаторії ми розпочали з 15-го серпня, а завершити їх плануємо 28-го. За цей час ми будемо працювати над підвищенням фізичних кондицій хлопців. Я думаю, що нікого не здивую, якщо скажу, що це найважчий робочий відрізок за весь сезон. Хочу відзначити, що тут ми маємо прекрасні умови, найголовніше, звісно, – це море, де за фізіологією краще відновлюватися. Ми займаємося в прекрасному тренажерному залі і навіть можемо проводити повноцінні тренування в баскетбольному залі. Не зважаючи на те, що зараз ми маємо дуже виснажливі тренування, наші гравці – це справжні професіонали і викладаються поповній, до того ж тішить компанійська атмосфера в середині всього колективу.

– Наприкінці цього місяця ви завершите збір в Євпаторії. Де далі продовжите свою роботу?

– Відразу після Криму приїдемо до Черкас, де потренуємося ще кілька днів. Потім в наших планах взяти участь у товариському турнірі у Запоріжжі, який проводить місцевий «Авіастар». Можливо, склад цього турніру буде не надто зірковим, однак нам це підходить, адже ми на цей час будемо ще далеко від потрібних ігрових кондицій. Після цього ми поїдемо до Латвії, з 7-го по 17-те вересня там ми проведемо свій черговий тренувальний збір і зіграємо кілька матчів проти команд з Прибалтики.

– Останній новачок команди – Моріс Олмонд – своє перше тренування з командою провів якраз в Євпаторії. Які враження від американця?
– Скажу відверто: приїзду цього гравця ми чекали навіть з невеличким хвилюванням, але зараз можу сказати з упевненістю, що це, напевне, найбільш безпроблемний гравець у команді. Попри те, що Моріс грав у доволі зіркових командах, тут його все влаштовує, і він без перебільшення може стати прикладом для більшості гравців нашого клубу, зокрема, та ліги загалом.

mavpabasket.com

Добавил: ZBIG
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.