вверх  обратно

Игроки и тренер БК "Киев" - о Кубке Украины

6.03.2015

Напередодні Фіналу чотирьох Кубка України, який відбудеться 6-7 березня в київському Палаці спорту, баскетбольний клуб «Київ» провів відкрите тренування для представників ЗМІ.

В.о. головного тренера БК «Київ» Леонід Іватін:


«Після матчу з «Дніпром» 1 березня ми звернули увагу на всі наші помилки, не казатиму, на які саме. Та гра була абсолютно не показовою, адже ми грали без Максима Сандула (котрий мав проблеми зі спиною – Авт.), Валерій Анісімов швидко отримав п’ять фолів, через це 25 хвилин провів на майданчику молодий Анатолій Хітьов. Крім того, в Дніпропетровську ми грали після важкого поєдинку в Запоріжжі, тож були трохи втомлені – і морально, і фізично. Тому ми абсолютно не зважаємо на цю поразку від «Дніпра», адже ми знаємо, що вже вигравали у команди Дніпропетровська в залі київського Палацу спорту, де, власне, й буде Фінал чотирьох. Ми можемо грати з «Дніпром» на рівних, і будемо грати на рівних. Утім, не можна казати, що арена Палацу спорту для нас є рідною, адже тренуємося ми в тренувальному залі Палацу, тому великий зал для нас, можна сказати, чужий, як усі інші в різних містах України. На арені ми тренуємося лише напередодні гри. Те, що нам точно допоможе, – це наші вболівальники, люди, котрі прийдуть на матчі Фіналу чотирьох, вони підганятимуть нас уперед, ну і, звісно, наша власна відповідальність, яка лежить на всіх».

Капітан БК «Київ» Артем Швець:


«Настрій у нас гарний, готуємося до Фіналу чотирьох, переглядаємо, що суперники грають, готуємо, що ми гратимемо проти них. У «Дніпра» хороша команда, понад половина гравців давно грають разом, зіграні, добре один одного розуміють. Фінал чотирьох – це для нас хороший досвід, додаткові матчі, можливість додатково показати те, на що гравці здатні. Фінал чотирьох відбувається в Києві, тому на трибунах буде більше наших уболівальників, тому хочеться не осоромитися перед ними».

Гравець БК «Київ» Максим Луценко:


«Ми налаштовуємося передусім на захист, на захист проти великих «Дніпра», розбираємо, як правильно діяти проти них у захисті. Гадаю, буде все гаразд. Це перший Фінал чотирьох у моєму житті, тому він для мене дуже важливий, хочеться, щоб ми проявили себе, передусім, як команда, хочеться мені особисто вдало зіграти. Найголовніше виграти у «Дніпра», вийти до фіналу, а там усе залежатиме від нас самих.

Цього сезону у мене з’явилося більше впевненості в своїх силах, завдяки нашому тренеру та керівництву. Партнери стали більше мені довіряти. До нинішнього сезону я ніколи не грав першого номера, для мене це нова позиція. На думку тренерів, мені це вдається, сподіваюся, не підведу».

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.