вверх  обратно

Женская юниорская сборная опустилась в Дивизион В

14.08.2011

В останньому матчі за 13-16 місця Чемпіонату Європи жіноча юніорська збірна України поступилася Словаччині з рахунком 52-62 (6-17, 23-19, 8-14, 15-12).

Гра не мала жодного турнірного значення, адже словацькі баскетболістки вже забронювали за собою місце в Дивізіоні А, а українки достроково втратили шанси на збереження прописки в еліті. Втім, наші дівчата, а особливо Олександра Чек, на рахунку якої 18 очок і 6 підбирань, та Ольга Краєвська, котра відзначилась дабл-даблом (16 очок + 11 підбирань + 6 передач), зробили все можливе, щоб завершити Євробаскет на мажорній ноті.

Посівши третє місце у турнірі «за виживання», підопічні Ірини Нагорної обійшли Литву, однак пропустили вперед Росію та Словаччину. Таким чином, у наступному сезоні жіноча юніорська збірна України виступатиме в Дивізіоні В.

ukrbasket.net

Добавил: juve7
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.