вверх  обратно

Два ключевых игрока "Черкаських Мавп" выбыли на длительный срок

20.02.2015

Останній матч проти «Дніпра» став справжнім жахом для «Черкаських Мавп» і справа навіть не в програші в овертаймі, а у наслідках цієї гри. Відразу два лідери клубу по ходу гри отримали, важкі травми. Як виявилося пізніше в одному з ігрових епізодів, ще в першій половині гри, ушкодження отримав Ігор Чумаков. А наприкінці  матчу травми зазнав і Камерон Рандлс. Обидва баскетболісти дограли останню гру до кінця, але подальший вирок лікарів був дуже важким для нашої команди.

Так після ретельного обстеження у Ігора Чумакова діагностували перелом ладьєвидної  кістки лівої кисті руки. Прогнози лікарів не втішні. Повне відновлення від травми може тривати до шести місяців, відповідно у цьому сезоні Ігор Чумаков уже не зможе допомогти команді.

Серйозне ушкодження і у Камерона Рандлса. Розігруючий вибув на три-чотири тижні через перелом сесамовидної кістки. Таким чином у сьогоднішній грі проти «Хіміка» черкасці гратимуть в обмеженому складі.

Источник: mavpabasket.com

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.