вверх  обратно

Кадетская женская сборная вышла в следующий раунд Чемпионата Европы

14.08.2011

Незважаючи на поразку від Португалії з рахунком 36-55 (7-17, 8-17, 7-10, 14-11), кадетська жіноча збірна України вийшла до наступного раунду Чемпіонату Європи (Дивізіон В).

Протягом трьох чвертей підопічні Леоніда Цая не могли перетнути десятиочковий рубіж результативності, здобуваючи по 7-8 пунктів. Натомість суперниці збільшували власну перевагу після кожного ігрового відрізку, віддавши Україні ініціативу лише в заключній десятихвилинці, коли долю матчу було вирішено.

11 очок на свій рахунок записала Вікторія Кунда. Дабл-даблом відзначилася Анастасія Половинка, в активі якої по 10 очок і підбирань, а також 4 передачі. Тетяна Антонюк, хоч і здобула 2 очка, також зібрала 10 відскоків.

Починаючи із 15 серпня, українки поведуть боротьбу за вихід до чвертьфіналу з іншими командами групи Е кваліфікаційного раунду.

ukrbasket.net


Добавил: BCGOVERLA23
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.