вверх  обратно

В Черкассы приехал Моррис Олмонд

13.08.2011

12 серпня до Черкас приїхав Моріс Олмонд. Американський легіонер, якого в Черкасах сміливо можна назвати зіркою екстра-класу, тимчасово зупинився в готелі «Апельсин». Вже завтра екс-гравець «Юти» та «Скаволіні» познайомиться зі своєю новою командою. Відразу після свого поселення в готелі Моріс люб’язно погодився дати коротке інтерв’ю для нашого сайту. 

– Морісе, раді вітати тебе в Черкасах. Яке враження від міста загалом?
– Свого часу мені доводилося бути в Києві. І в мене залишилися приємні враження від цього міста. Зрозуміло, що Черкаси – значно менше місто, але емоції від побаченого доволі позитивні.

– Чому зупинився саме на черкаському варіанті продовження кар’єри?
– Я маю товариша з України, який грав в одній команді зі мною. Це Кирило Фесенко. Зважаючи на те, що він приємний, компанійський хлопець, я подумав, що тут багато таких людей. Я знаю, що Кирило грав у «Черкаських Мавпах» і що ця команда з доброю репутацією.

– Минулого сезону ти доволі непогано виступив в італійському чемпіонаті. Чому цього разу поїхав до Східної Європи?
– У НБА зараз локаут. І чимало гравців цієї ліги поїхали працевлаштовуватися в Європу, тому тут збільшилась конкуренція. Тим паче багато моїх знайомих рекомендували саме український чемпіонат. І мені тут запропонували непогані умови.


mavpabasket.com


Добавил: sevitch77
21
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.