вверх  обратно

Эрик Колмен: "Грин, Тиггс и Уокер хорошо подходят под стиль" Говерлы"

12.08.2011

Один з лідерів "Говерли" у сезоні 2010-2011 Ерік Колмен у розмові з клубною прес-службою розповів про те, як провів літо, а також поділився враженнями про новобранців "ведмедів"...

- Еріку, наскільки для тебе важливо надалі виступати за БК «Говерла»?

- Для мене це дуже важливо, адже за минулий сезон у мене склалися хороші відносини з клубом, тренерським штабом та вболівальниками. Тому я з величезним задоволенням продовжуватиму свою кар’єру саме у «Говерлі», з якою минулого сезону здобув бронзові нагороди української Суперліги.

- Як ти провів літо? Чи вдалося відпочити після важкого сезону 2010-2011?

- Відверто кажучи я майже щодня тренувався весь цей час, а також працював над своєю фізичною формою. Окрім того я грав у літніх таборах у Міннеаполісі та Лас-Вегасі, де вдалося провести не один класний матч. Відпочити ж вдалося тільки кілька тижнів.

- Як відомо у новому сезоні за «Говерлу» і надалі гратиме Данте Свонсон. Наскільки це важливо для тебе?

- У нас чудові відносини з Данте як на майданчику так і поза ним. Розумієте, дуже добре мати у команді гравця, якого ти настільки добре знаєш. У такому випадку виступати разом дуже комфортно, а також продуктивно для нашої команди.

- А що можеш сказати про Маркуса Вокера?

- Я мав можливість грати з цим хлопцем у літньому таборі Лас-Вегаса. Він хороший диригент, має класний кидок і добре грає у захисті. Мені було дуже комфортно грати з Маркусом, тож з нетерпінням чекаю початку сезону аби знову вийти з ним на паркет.

- Ти мабуть знаєш що за «Говерлу» також виступатимуть Кевін Тіггс і Брайан Грін. Чи погоджуєшся із тим, що вони підсилять гру команди?

- Нажаль я не бачив Кевіна Тіггса наживо, проте багато чув про те, що він відмінний захисник і це величезний плюс для будь-якої команди. Щодо Гріна, то це дуже атлетичний гравець, який може вдало грати на багатьох позиціях. До того ж Брайан добре грає у захисті. Гадаю він добре підійде під ігровий стиль «Говерли», які і Тіггс та Вокер. Словом, я дуже задоволений що ці хлопці будуть грати в нашій команді.

БК «Говерла»

Добавил: sevitch77
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.