вверх  обратно

Майк Фрателло после матча с Турцией

12.08.2011

"Вийшла деяка плутатина зі статистикою, гравці у протоколі перемішані, і показники записані не тим людям. Тому зараз не можу проаналізувати цифри, але точно можу сказати, що ми сьогодні грали із чудовою командою, збірною Туреччини. У першій половині ми були на межі провалу, була небезпека довести гру до поразки у 25-30 очок. Але мені дуже приємно констатувати, що у другій половині команда зібралася і почула мене. Ми зіграли значно краще у другій половині, повернули інтригу матчу і мали шанс перемогти, добре влучали у кошик. Втім, в овертаймі наші суперники діяли чіткіше, у потрібний час виконали підбирання у нападі та захисті… Це була дуже недоречна втрата, звичайно… Але я передусім пишаюся тим, як ми проявили характер і відігралися. Цей факт свідчить, що команда продовжує розвиватися і ми на правильному шляху у підготовці до чемпіонату Європи.

Я хочу сказати кілька слів про ось цього хлопця (Дмитро Забірченко – Медіа-центр). Не знаю, чи може він грати ще краще, аніж зараз. Адже ми завжди ставимо завдання гравцям працювати на максимумі можливостей. Але я точно знаю – коли я випускаю його на майданчик, він відпрацьовує кожну секунду. Можу сказати, що пишаюся тим, що треную його. Для мене у цьому полягає суть баскетболу –повністю віддаватися грі, відпрацьовувати на майданчику на всі сто, не здаватися, що б не сталося, боротися за перемогу до самого кінця. Всі ці риси йому присутні, і я дуже радий, що він грає у нашій команді."

ukrbasket.net

Добавил: juve7
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.