вверх  обратно

Владимир Холопов - о календаре Суперлиги

12.08.2011

Нещодавно було оприлюднено проект календаря Суперліги, за яким сезон 2011-2012 розпочнеться 1-го жовтня. Це один із найважчих стартових графіків у «Черкаських Мавп». Спершу на черкасців чекає непростий вояж до заходу України, де вони зіграють проти «Говерли» та «Політехніки-Галичини», а після цього – два домашні тури проти фаворитів турніру – «Азовмаша» і «Донецька». Своїми думками з приводу стартового туру з нашим сайтом поділилися Володимир Холопов та Мільян Пуповіч.

Розклад перших матчів:


1 жовтня:

Азовмаш - Ферро-ЗНТУ
БК Донецьк - Кривбасбаскет
Будівельник - Дніпро
БК Київ - Дніпро-Азот
Хімік - БК Одеса
Говерла - Черкаські Мавпи
Політехніка - МБК Миколаїв

3 жовтня:

БК Одеса і Хімік пропускають матчі, Ферро-ЗНТУ і Кривбасбаскет, Дніпро і Дніпро-Азот, МБК Миколаїв і Черкаські Мавпи міняються суперниками, з якими зустрічалися 1-го жовтня.

8 жовтня:

Будівельник - БК Київ
Черкаські Мавпи - БК Донецьк
Кривбасбаскет - Хімік
Ферро-ЗНТУ - БК Одеса
Дніпро - Говерла
Дніпро-Азот - Політехніка
МБК Миколаїв - Азовмаш

Володимир Холопов, головний тренер БК «Черкаські Мавпи»: «За весь календар я поки що не можу говорити, але старт сезону для нас буде неймовірно важким. В першому матчі ми зіграємо проти «Говерли», яка в минулому сезоні стала бронзовим призером Суперліги. Потім знову гратимемо на виїзді проти «Політехніки» – клубу, який минулоріч десь не виправдав сподівань президента. А в таких умовах гравці і тренерський штаб будуть робити все, щоб якісно стартувати і, звісно, обіграти нас. Про команди «Азовмаш» та «Донецьк» і говорити не доводиться – це клуби, які ставлять найвищі завдання на чемпіонат. Але разом з цим в нас є деяка перевага над лідерами, адже їх переважна більшість українських виконавців буде довгий час задіяна у складі збірної України на Євробаскеті, а у свою команду їм буде потрібен ще час, аби якісно влитися».

Мільян Пуповіч, центровий БК «Черкаські Мавпи»: «Ми маємо дуже непростий старт. Але у нас збалансований колектив і до старту сезону ми маємо підійти в якісній формі. Якщо нам це вдасться зробити, то в перших двох матчах ми маємо серйозно претендувати на перемоги, зараз потрібно лише на цих матчах концентруватися. А в разі здобуття двох перемог, думаю, «Азовмаш» з «Донецьком» вже не в статусі фаворитів приїдуть до Черкас».

mavpabasket.com

Добавил: BCGOVERLA23
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.