вверх  обратно

Сборная Украины стартует в СПОРТОТО WORLDCUP 10

11.08.2011

Ця арена для декого з гравців української збірної пов’язана із приємними спогадами, адже саме тут 2005 року наша студентська збірна здобула срібло всесвітньої Універсіади.

Сьогоднішнє тренування стало вже другим для національної команди в Ізмірі, вчора одразу після прильоту команда встигла ознайомитися із залоюі плідно попрацювати. Індивідуально обидва дні займається Сергій Ліщук, капітана збірної України ще не набрав необхідну форму після травми. Вчора ввечері під наглядом тренера з фізпідготовки Річі Делатрі Сергій додатково займався у басейні.

Решта гравців, в тому числі і Олег Салтовець, який ушкодив правий лікоть за день до відльоту у Туреччину, працюють у звичайному режимі. Атмосфера в команді дуже зосереджена, адже всі усвідомлюють, те що розпочинати турнір проти віце-чемпіонів світу у них вдома – завдання відповідальне.

media.ukrbasket.net

Добавил: BCGOVERLA23
21
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.