вверх  обратно

"Черкаськи Мавпы" провели открытую тренировку

10.08.2011

Вболівальники «Черкаських Мавп» змогли на власні очі побачити гравців, які захищатимуть кольори клубу в новому сезоні. Цікаво, що для самих баскетболістів це було фактично перше тренування з м’ячем у новому сезоні. Тож втрати м’яча під час виконання нескладних вправ виглядають десь природними. На це Мільян Пуповіч зауважив : «У баскетбол я граю п'ятнадцять років і технічний брак на перших тренуваннях для мене не проблема, пройде 2-3 заняття і все повернеться на свої місця».

Свіжим і навіть надто зарядженим виглядав цього вечора інший легіонер черкасців – Райан Райт. Було відразу помітно, що хлопець хоче сподобатись місцевій публіці – і йому це таки вдалося. Свій шквал оплесків канадець зірвав під час виконання данків. Його пружинисті ноги раз-пораз уводили в оману закони гравітації, якщо так піде і далі, конструкція в ПС «Будівельник» довго не протримається. «За той короткий час, що я в Черкасах, мені вже вдалося звикнутися з містом та командою. Мені подобається той колектив, що підібрався, всі доволі компанійські і веселі хлопці, правда, є певна проблема – це мовний бар’єр. У команді десь п’ятеро розмовляють англійською, тому зараз мені допомагає клубний перекладач», – зауважив Райт.

У відкритому тренуванні команди взяло участь десятеро гравців, до потрібної дванадцятки не вистачає лише Войдана Стояновскі та Моріса Олмонда. Македонець, як ми вже повідомляли, приїде до Черкас лише після Євробаскета. А от нещодавно підписаний Олмонд познайомиться з новою командою вже наприкінці тижня. В неділю «Черкаські Мавпи» вирушають в Євпаторію, де розпочнуть свій другий тренувальний збір в сезоні 2011-2012.



mavpabasket.com

Добавил: juve7
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.