вверх  обратно

Обзор недели в Суперлиге: последние матчи 2014

29.12.2014

Минулого тижня відбулися останні матчі Чемпіонату України серед команд Суперліги у 2014 році, за підсумками яких до вашої уваги традиційний хіт-парад найяскравіших подій.

Команда тижня

Лідер чемпіонату «Хімік» протягом тижня здобув дві перемоги, розгромивши «Київ» із рахунком 95-64 та обігравши свого головного конкурента «Будівельник» ( 77-71 ). Максим Корнієнко забезпечив «Хіміку» перевагу в боротьбі під щитами, оформивши дабл-дабл (16 очок + 10 підбирань). Своєю чергою, дует захисників у складі Дерека Нідема й Рамона Мура успішно протистояв задній лінії суперника на чолі з Денисом Лукашовим . Перший завершив гру із 23 очками, 4 підбираннями та 3 передачами в активі, другий здобув 17 очок. Таким чином, южненці виграли вже вісімнадцять матчів зі старту сезону.

Феєрія тижня

В останньому матчі року «Миколаїв» каменя на камені не залишив від захисту «ОДЕСИ» ( 101-80 ). Причому, в першій і третій чвертях «корабели» здобували більше тридцяти очок. У найкращих традиціях команди «Миколаїв» реалізував за гру 16/33 дальніх кидків. Найвагоміший внесок у перемогу господарів зробив Дмитро Глєбов , котрий здобув ледь не третину очок команди (32 при 7/12 триочкових), а за кілька днів уже дебютував у новому клубі – латвійському «Баронсі».

Источник: superleague.ua

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.