вверх  обратно

Студенческая сборная отправляется на Универсиаду

9.08.2011

У понеділок, 8 серпня, студентська збірна України провела на базі олімпійської підготовки "Святошин" останняє тренування перед відльотом до Китаю на XXVI Всесвітню Універсіаду. Команда вилітає з аеропорту "Бориспіль" у вівторок вранці.

А вже 13 серпня наші студенти зустрінуться з університетською збірною Японії. Серед суперників України по групі також Литва, Нова Зеландія, Росія і Філіппіни.

Переліт займе цілу добу - спочатку до Москви, а потім до Гонконга, звідки вже наземним транспортом до студентського містечка у Шеньжані. Для більшості гравців це буде перший досвід виступів на Далекому Сході. Склад команди було сформовано ще перед товариською грою проти збірної Білорусі.

Загалом у баскетбольному турнірі на Універсіаді візьмуть участь 24 команди. На першому етапі вони розбиті на 6 груп, путівку до чвертьфіналу отримують лише перша і друга команда з кожної групи. Знайти відео матчів перших суперників на турнірі – японців не вдалося, проте організатори запевнюють, що забезпечать тренерів всіма необхідними відеоматеріалами по ходу змагань.

Нагадаємо що 2005 року студентська збірна України здобула срібло Універсіади, поступившись у фіналі збірній США.



d

media.ukrbasket.net

Добавил: juve7
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.