вверх  обратно

Обзор недели в Суперлиге: невероятные развязки, реванши и бомбардирские подвиги

9.12.2014

Минулого тижня відбулися чергові матчі Чемпіонату України серед команд Суперліги, за підсумками яких до вашої уваги традиційний хіт-парад найяскравіших подій.

Гравець тижня

Форвард «Ферро-ЗНТУ» Макс Адам Конате відіграв ключову роль у перемогах запорізької команди над двома претендентами на медалі. У грі з «Черкаськими Мавпами» найкорисніший гравець чемпіонату відзначився 30 очками, 10 підбираннями та 36 балами РЕ. Матч із «Миколаєвом» Конате завершив із 35 очками, 10 підбираннями та 39 балами РЕ в активі.

Повернення тижня

Форвард «Миколаєва» Дмитро Глєбов , котрий через ушкодження пропустив останні шість матчів своєї команди, повернувшись на паркет у грі з «Ферро», одразу ж став найкращим гравцем у складі «корабелів». За підсумками зустрічі він відзначився 24 очками, 9 підбираннями та 20 балами РЕ.

Показник тижня

Одразу дві команди досягнули гросмейстерського показника результативності. «Будівельник» обіграв «АЗОТ» із рахунком 100-75 . «Ферро» виявився сильнішим за «Черкаські Мавпи» ( 100-87 ).

Урок тижня

Після поразки від «Хіміка» ( 62-79 ) головний тренер «Черкаських Мавп» Максим Міхельсон зауважив, що його команда отримала гарний урок, зокрема щодо того, як потрібно грати в захисті. І справді, саме жорсткий агресивний захист южненців у другій і третій чвертях, які вони виграли із загальним рахунком 47-23, забезпечив їм переконливу перевагу.

Дербі тижня

На відміну від першого в сезоні столичного дербі, другий матч двох київських команд підтвердив свій статус. «Будівельник» зі значними труднощами обіграв «Київ» із рахунком 80-76 , переломивши хід гри на власну користь лише наприкінці матчу.

Реванш тижня

Обігравши «ДніпроАЗОТ» із рахунком 94-65 , «Київ» реваншувався за поразку в матчі першого кола. Тоді столична команда на виїзді поступилася 52-71 .

Байка тижня

Погода тижня

Навіть складні погодні умови не можуть стати на заваді проведенню Чемпіонату України серед команд Суперліги. Головний тренер «Черкаських Мавп» Максим Міхельсон у Facebook поділився враженнями від поїздки з Южного до Черкас, яка через ожеледицю тривала аж… 18 годин! Про це наставник черкащан написав, уже повернувшись додому.

Источник: superleague.ua

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.