вверх  обратно

Студенческая сборная Украины провела последний спарринг перед Универсиадой

7.08.2011

Власне, завдання виграти будь-якою ціною в цій грі не було, тренери мали можливість оцінити результат роботи на заключних зборах і перша половина гри показала, що командні взаємодії відлагоджені достатньо чітко. Студенти дуже жваво розпочали і захопли лідерство, яке утримували протягом всієї першої половини гри, щоправда з 11 очок воно скоротилося до +1 перед великою перервою.

Третя чверть розпочалася з чергового переконливого ривка українців, але вже під кінець десятихвилинки гості оговталися і видали відмінний відрізок 14:0! Господарі стали поступатися у боротьбі на щитах і ніяк не могли знайти протидію на периметрі Улянкові і компанії, Павло в цій грі влучив 3 із трьох дальніх. Та й результативність у 7 гравців лави у порівнянні до стартової п’ятірки була невисокою: 20 проти 64 очок відповідно.

Наздогнати після такого ривка суперників студенти так і не змогли, але відставши на 16 очок у заключній чверті змогли скортити відставання до 9 очок. Зазначимо що по різному склалася доля гравців молодіжної збірної, які приєдналися до студентів, Олександра Липового, який був присутнім на грі у якості глядача, передали у розпорядження Майка Фрателло у зв’язку з кадровими проблемами, які виникли у національної команди, В’ячеслав Бобров не зміг закріпитися у складі, тож до Китаю полетить лише Максим Сандул. Нажаль не буде з командою Богдана Байди і Дениса Носкова, які пройшли всі збори з самого початку літа.

Україна (студенти) – Білорусь 84:93 (25:22, 17:19, 15:27, 27:25)
Україна: Ігор Зайцев 18 + 3 підбирання, Станіслав Тимофієнко 16 + 3 перехоплення, Руслан Отверченко 15 + 3 перехоплення, Максим Корнієнко 11 + 7 підбирань, Дмитро Ходов 11 + 2 перехоплення, Артем Сліпенчук 4 + 5 передач.
Білорусь: Павло Улянко 17 + 4 передачі, Аляксандр Кудряуцев 17 + 4 підбирання, Дзєніс Коршук 13 + 2 перехоплення, Мікалай Алєксєу 10 + 6 підбирань.

Андрій Кривонос - головний тренер збірної Білорусі
Віталій Черній - головний тренер студентської збірної України

http://media.ukrbasket.net

Добавил: BCGOVERLA23
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.