вверх  обратно

Экс-игрок "Ферро" стал лучшим в Украине в баскетболе 1х1

7.08.2011

Матч з баскетболу 1 на 1 проходить з обмеженням часу в 5 хвилин, або до того моменту, поки один із суперників не отримає 5 фолів.

 

Загалом у відборі, який відбувався у Львові, Одесі, Харкові та Києві, взяли участь понад 100 баскетболістів, серед яких було чимало гравців, відомих по виступах за клуби Суперліги, а також ті, хто встиг пограти за кордоном. Так, до фінальної стадії змагань пройшов Олександр Рихлюк, але через травму у заключному турнірі він участі не брав.

Турнір 32 найсильніших відбувався у Києві поруч із музейним комплексом «Косий капонір». До фіналу вийшли Сергій Алферов, який пройшов відбір у Харкові, а також киянин Кар’є Барбаров. Матч вийшов дуже напруженим. Атлетичний і нестримний Кар’є постійно був попереду, хоча йому було дуже непросто встежити за технічно підготовленим Сергієм. Тому Кар’є заробив 5 фолів і поступився, хоча на той момент мав перевагу в одне очко.

Сергій Алферов на правах переможця 24 серпня візьме участь у світових змаганнях, які відбудуться на легендарному Алькатрасі. У турнірі братимуть участь найсильніші гравці з Китаю, Ізраїлю, Туреччини, Румунії, Словенії, Німеччини, Іспанії, Литви, Сербії, Канади і переможці 21 регіонального турніру безпосередньо у Сполучених Штатах.

media.ukrbasket.net

Добавил: juve7
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.