вверх  обратно

Обзор недели в Суперлиге: герои, "камбеки" и волевые победы

2.12.2014

Минулого тижня відбулися чергові матчі Чемпіонату України серед команд Суперліги, за підсумками яких до вашої уваги традиційний хіт-парад найяскравіших подій.

Гравець тижня

Форвард «Ферро-ЗНТУ» Дмитро Антонець проти «Політехніки-Галичини» провів найкращий матч у сезоні, відзначившись за його підсумками 24 очками (при 2/2 двоочкових, 6/8 триочкових і 2/2 штрафних), 6 підбираннями та 30 балами РЕ. Особливо потужно гравець виглядав у третій чверті, протягом якої він заніс до свого активу 14 очок. У підсумку запоріжці здобули перемогу з рахунком 73-70 .

«Камбек» тижня

Якби «Галичина», яка спромоглася скоротити відставання з -23 до -2, зуміла дотиснути «Ферро-ЗНТУ», то саме вона стала б переможцем у даній номінації. Однак місце львів’ян посіла інша команда. «Черкаські Мавпи» вдруге в сезоні обіграли «Говерлу», вирвавши на останніх секундах важку перемогу з рахунком 87-85 . Для цього команді з Черкас довелося відіграти 11-очкове відставання за неповні три хвилини до фінальної сирени.

Лідер тижня

Лідер чемпіонату «Хімік» продовжив свою переможну серію до дванадцяти матчів поспіль, спершу переконливо обігравши «ДніпроАЗОТ» ( 79-56 ), а потім не без труднощів здолавши на виїзді «Дніпро» ( 63-49 ). Южненці, які поступалися протягом більшої частини гри (максимальний розрив у рахунку на користь дніпрян складав 13 очок), зуміли переломити її хід на власну користь лише наприкінці третьої чверті.

Команда тижня

«Миколаїв», незважаючи на труднощі, які постали останнім часом перед клубом, а також травму свого лідера Дмитра Глєбова , здобув дві переконливі перемоги: над «Галичиною» ( 68-56 ) та «Говерлою» ( 78-58 ). Вагому роль у двох тріумфах «корабелів» відіграв плеймейкер Павло Буренко (15.5 очка, 6.5 передачі, 4.5 підбирання, 3 перехоплення, 18 РЕ в середньому за гру).

Источник: Суперлига

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.