вверх  обратно

Женская юниорская сборная уступила Сербии

5.08.2011

Жіноча юніорська збірна України зазнала другої поразки на Чемпіонаті Європи, поступившись Сербії з рахунком 41-61 (12-20, 9-17, 9-17, 11-9).

Долю матчу вирішив ривок Сербії 18-0, який балканська команда розпочала у другій десятихвилинці, а продовжила після великої перерви, лідируючи в середині третьої чверті з рахунком 46-21. Таким чином, сербки вже забезпечили собі путівку до наступного раунду змагань, а Україна спробує поборотися за свій шанс у завтрашньому матчі з Італією, яка сьогодні поступилася Бельгії. В обох команд – по дві поразки після двох ігор.

Найрезультативнішим гравцем у складі української збірної стала Олександра Чек, на рахунку якої 12 очок і 8 підбирань. 10 очок і 4 підбирання стали здобутком Міріам Уро-Ніле. 7 очок принесла своїй команді Людмила Науменко, додавши до них 17 рекордних підбирань.

ukrbasket.net


Добавил: BCGOVERLA23
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.