вверх  обратно

"Черкаськи Мавпы" провели эмоциональный мастер-класс

18.11.2014

Сьогодні, перед ранковим тренуванням, два форварди «Черкаських Мавп» відправилися у школу. Ешлі Хемілтон та Олександр Кобець прихопили з собою хороший вранішній настрій і пішли у гості до школярів черкаської гімназії №17. Традиційний майстер-клас від представників нашого клубу цього разу відбувся дещо в незвичних відтінках. Баскетболістам вдалося зорганізувати навколо себе таку собі спортивну вечірку. Її гостям дозволялося несамовито підтримувати своїх під час різноманітних конкурсів. А учасниками стали учні 5-го та 6-го класу. 

Головною складовою майстер-класу став турнір з пробиття штрафних, за який гравці «Черкаських Мавп» взялися відразу після легкої розминки і кількох втягуючих вправ. Змагання пройшли за бездоганної спортивної складової: з попереднім раундом, плей-офом і, звісно, переможцями. Фінальна частина міні-турніру відбулася між різними класами. Хемілтон та Кобець не лише були арбітрами,а й учасниками цієї «перестрілки». 


«Я знаю, що у клубі уже багато років притримуються традиції проведення майстер-класів. Вважаю, це прекрасна практика, якої зараз притримуються у більшості європейських країн. Я прекрасно розумію, як проводити потрібні зустрічі, для дітей головне – емоції і їх не треба стримувати. Я брав участь у подібних зустрічах у Британії, США та Іспанії. В кожній з них я намагався бути цікавим та веселим для дітей, сьогодні було так само», – говорить Ешлі Хемілтон.

Для британця, на відміну від Кобця, цей майстер-клас став першим у Черкасах. Зі своєю роллю він дійсно впорався на відмінно, багато жартував і підтримував градус зустрічі, котрий наприкінці майстер-класу просто зашкалював. Фінішним акордом теплої зустрічі стало нагородження всіх без винятку учасників. Школярі отримали подарунки від інтернет-магазину «Черкаських Мавп». Окрім того, баскетболісти запросили своїх прихильників на найближчу домашню гру сезону, яка відбудеться 27-го листопада.

 

Источник: mavpabasket.com

Добавил: 
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.