вверх  обратно

События недели в Суперлиге: дерби, дуэли, яркие моменты

17.11.2014

Минулого тижня відбулися чергові матчі Чемпіонату України серед команд Суперліги, найбільш цікаві моменти яких ми традиційно пропонуємо до вашої уваги.
 
Перемога тижня
 
«Київ» вкотре підтвердив, що є незручним суперником для «Черкаських Мавп», здобувши виїзну перемогу над другою на той час командою чемпіонату з рахунком 96-80. При цьому, «вовки» продемонстрували чудовий відсоток влучань з гри (28/46 двоочкових, 11/18 триочкових).
 
Дует тижня

 
Ключову роль у перемозі киян відіграли Руслан Отверченко та Павло Крутоус. Перший ще більше зміцнив лідерство серед найкращих бомбардирів сезону, записавши на свій рахунок 28 очок, 7 передач і 5 підбирань. Не менш яскраву гру провів інший представник задньої лінії «вовків», ставши автором 27 очок, 6 передач і 4 підбирань. Загалом дует бомбардирів реалізував 17/26 двоочкових і 6/11 триочкових кидків, а також здобув сумарні 65 балів РЕ.
 
Гравець тижня
 
У цікавому та напруженому матчі з «Черкаськими Мавпами» плеймейкер «Будівельника» Денис Лукашов зупинився за крок від тріпл-даблу. Його важливі кидки із середньої та дальньої дистанції, гарна гра на підбираннях і, як завжди, продуктивні передачі допомогли чинним чемпіонам здобути перемогу, а захисникові – записати на свій рахунок 18 очок, 11 підбирань, 9 передач і 34 бали РЕ.
 
Дуель тижня
 
Дуель Станіслава Тимофеєнка та Макса Адама Конате стала окрасою не лише матчу «Дніпро» — «Ферро-ЗНТУ», а й усього ігрового тижня. Форвард дніпрян оформив дабл-дабл (16 очок + 11 підбирань) і здобув 28 балів РЕ, його візаві відзначився ще більш результативною грою, записавши на свій рахунок 26 очок, 12 підбирань і 29 балів РЕ.
 
Момент тижня
 
Дербі тижня
 
Одразу три дербі, якщо враховувати матч у Дніпропетровську, відбулися минулого тижня. В усіх трьох господарі мали беззаперечну перевагу. «Говерла» завдала поразки «Галичині» з рахунком 74-51, «Дніпро» обіграв «Ферро-ЗНТУ» з рахунком 88-67, «Хімік» виявився сильнішим за «ОДЕСУ» (90-56).

Источник: Суперлига

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.