вверх  обратно

Национальная и студенческая сборные провели совместную тренировку

3.08.2011

Першими почали роботу гравці національної команди. Згодом до них долучилися і студенти, як і було заплановано заздалегідь. По завершенні спільної роботи в Палаці Спорту ще деякий час попрацювала студентська команда.

Тренерський штаб національної збірної після Аеросвіт Кап вирішив відпустити з тренувального табору Дмитра Глєбова і Олексія Онуфрієва. Крім того, різні ушкодження отримали Микола Вільховецький, Сергій Гладир і Сергій Ліщук, які сьогодні лише спостерігали за діями партнерів. Під час тренування невдало зіткнулися Максим Пустозвонов і Олексій Щепкін, внаслідок чого гравець національної команди отримав удар в коліно. Чи матиме це серйозні наслідки, поки що не відомо.

На неділю у Палаці спорту заплановано товариську гру зі збірною Білорусі, а днем раніше з білорусами зіграють студенти. У лавах студентської збірної наразі налічується 16 гравців, травмованих немає, тож тренери зовсім скоро постануть перед непростою проблемою вибору. До відльоту на Універсіаду лишається менше тижня.

Нагадаємо, Всесвітня Літня Універсіада відбудеться з 12 по 23 серпня у Шенжені, Китай.

ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.