вверх  обратно

Состоялось заседание президиума ФБУ

3.08.2011

3 серпня відбулося засідання Президії Федедерації баскетболу України – перше після Звітно-виборчої конференції 24 червня і перше в новому баскетбольному сезоні. У засіданні під головуванням президента ФБУ Олександра Волкова взяли участь 17 членів Президії,
 
Головним завданням зібрання було розглянути та затвердити регламентуючі документи XXI Чемпіонату України та Кубку України з баскетболу сезону 2011/2012 р. р. З доповіддю виступила головний спеціаліст ФБУ Лариса Шабанова. Зокрема, обговорювався регламент чемпіонатів, оплата роботи суддівського апарату, допуск до участі у чемпіонаті, порядок підписання контрактів, переходів гравців з однієї команди в іншу.
  
Дисциплінарні правила проведення змагань та інструкція щодо організації охорони громадського порядку і безпеки під час проведення ігор Чемпіонату тв Кубку України залишилися незмінними

Чемпіонат України серед команд вищої ліги в новому сезоні одноголосно вирішили проводити за круговою системою, без плей-офф. Кубок України проводитиметься по закінченні чемпіонату. У Кубку України гратимуть 7 перших команд турнірної таблиці вищої ліги та чемпіон першої ліги.
 
 Чітко окреслили положення про температурний режим в ігровому залі. Температура має бути не нижче +16 градусів. За температурного режиму у проміжку +15 - +12 градусів за Цельсієм приймаюча сторона платить фіксований штраф. Якщо температура повітря у залі нижче 12 градусів, гра не проводиться, приймаючій стороні зараховується поразка і обов’язковий штраф.
  
Суму за перехід гравця з клубу вищої ліги до клубу Суперліги вирішили збільшити з 20 до 50 тисяч гривень (за наявності у гравця контракту).

Затвердження штатного розкладу секретаріату ФБУ перенесли на наступне засідання Президії - кінець вересня-початок жовтня 2011 р.

ФБУ

Добавил: крыс 13
21
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.