вверх  обратно

"Говерла" подписывает лучшего игрока чемпионата Исландии

3.08.2011

Як повідомила сьогодні баскетбольна агенція Hars Sports Management черговим новачком БК «Говерла» став 25-річний американський розігруючий Маркус Волкер. За свою кар’єру цей перспективний захисник встиг пограти в чемпіонаті NCAA за два американські університети - Небраска та Колорадо. Але найбільшої уваги Маркус привернув до себе минулого сезону 2010-2011, коли у складі клубу «КР» з Рейк’явіка (Ісландія) став чемпіоном північної країни, а також здобув звання найціннішого гравця першості.



У 32-х поєдинках першості Ісландії Маркус Волкер став кращим снайпером Ліги, набираючи в середньому 25,7 очки, а також 3,6 передач в середньому за гру, проводячи по 32,5 хвилини на паркеті. Новачок «Говерлу», в першу чергу, виділяється свою швидкістю та дриблінгом, а також снайперськими здібностями, особливо з дальньої дистанції (46.0% у сезоні 2010-11). Словом, «ведмеді» знайшли дуже непоганого виконавця на позицію першого номера, яку Маркус ділитиме з Данте Свонсоном.

sport.if.ua

Добавил: Romik27-12
21
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.