вверх  обратно

Дмитрий Базелевский: "Главное, чтобы человек был хороший"

3.08.2011

- Пане Дмитро, сьогодні приступив до тренувань Джордж Одуфува. Які Ваші враження від його гри?
- Ми сьогодні не грали, сьогодні було легке розминочне тренування, ми ознайомилися з майбутньою тактикою і сказати про те, який це гравець, мені важко. Ще надто рано говорити щось конкретне. Візуально це потужний гравець із доброю статурою. По його тілу видно, що це саме те, чого я очікував. Фізичний стан на цю мить далекий від ідеалу: він прилетів лише вчора, триває акліматизація.

- Ви бачили гру Джорджа у попередній команді?

- Так, ми переглянули кілька його виступів за університет Північного Техасу.

- Цього було достатньо, щоб запросити цього гравця до Львова?

- Переглядів матчів і рекомендацій, відгуків тренерів, з якими він працював раніше. Саме згадані відгуки фахівців, тренерів,  що працювали з гравцями, спілкувалися з ними є дуже важливими для нас під час підбору виконавців. Для мене дуже важливо, щоб гравець був не лише потрібним і корисним, але й щоб він був хорошою людиною у всіх аспектах: щоб він був командним гравцем, вболівав за команду, ставився до гри і до команди, як до чогось рідного.

- Коли можна буде сказати, чи Одуфува - гравець стартової п'ятірки?

- Думаю, після перших товариських контрольних ігор, що пройдуть у Литві наприкінці серпня. Саме вони покажуть, наскільки гравці підготовані, наскільки вони розуміють, чого я від них хочу. До цього нам слід підготувати тіло гравця, його моральний стан, його розуміння гри.

Пресс-служба БК "Политехника"

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.