вверх  обратно

"Говерла" начала подготовку к новому сезону

2.08.2011

Бронзовий призер минулорічної першості Суперліги – баскетбольний клуб "Говерла" розпочав підготовку до нового сезону 2011-2012...

1 серпня, на паркет манежу Коледжу фізичного виховання вийшов з відпустки як основний, та і дублюючий склад «ведмедів». Зокрема івано-франківський клуб організував дводенний тренувальний табір для перспективних молодих баскетболістів з усієї України, за підсумками якого буде сформовано бойовий склад другої команди «Говерли». Передбачається, що туди потраплять 15-ть кращих виконавців з-поміж 40 потенційних новачків дублюючого складу.

Що стосується основного складу, то на перший тренувальний збір, який пройде в Івано-Франківську, зібралися виключно українські виконавці. Серед них можна було побачити як гравців минулорічного складу – Віктора Герасимчука, Анатолія Дубнюка, Олександра Шостуху і Віталія Вінтоняка,  так і новачків – 26-річного екс-захисника МБК «Миколаїв» Ігоря Сільковського, а також колишнього форварда южненського «Хіміка», 21-річного Олександра Оснача.

У обласному центрі Прикарпаття основний склад тренуватиметься до 25 серпня, після чого «говерляни» вирушать до Євпаторії, де, як і торік, пройде другий тренувальний збір.

 











БК "Говерла"

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.