вверх  обратно

Мужская кадетская сборная Украины уступила Хорватии

2.08.2011

У першому матчі кваліфікаційного раунду Чемпіонату Європи чоловіча кадетська збірна України, незважаючи на зусилля Євгена Сахнюка та партнерів, поступилася Хорватії з рахунком 83-86 (17-26, 24-22, 22-18, 20-20).

Долю матчу вирішив провал підопічних Станіслава Медведенка в першій чверті. Поступаючись 17-26 за її підсумками, українці змушені були наздоганяти суперника й зрівняли рахунок лише на початку заключної десятихвилинки. За дві хвилини до фінальної сирени Станіслав Кудря вивів свою команду вперед, реалізувавши триочковий кидок, однак подальші дальні спроби українців виявилися невдалими. Натомість Хорватія з користю використала тайм-аут, здобувши чергову перемогу на турнірі та посівши друге місце у групі F.

Найрезультативнішим гравцем матчу став Євген Сахнюк, який відзначився 22 очками та 8 підбираннями. На рахунку Станіслава Кудрі 16 очок і 6 підбирань. По 11 очок збірній України принесли Владлен Бережний і Вадим Прокопенко.

У вівторок, 2 серпня, збірна України зіграє з Італією. Початок матчу 16:45 за київським часом.

ФБУ

Добавил: Pr1Me
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.