вверх  обратно

Печеров и Фрателло - о матче против Иордании

1.08.2011

Олексій Печеров, гравець національної збірної України з баскетболу:
 
- Гра з Йорданією стала хорошою ігровою практикою для команди. Тренерський штаб, гадаю, також зробив певні висновки, отримавши можливість переглянути всіх гравців безпосередньо у грі. У будь-якому разі, емоції позитивні. Попереду – цілий місяць напруженої підготовки до Чемпіонату Європи. Багато серйозних спарингів із сильними суперниками ми проведемо безпосередньо в Туреччині. AeroSvit Cup-2011 також був важливим, оскільки дозволив нам покращити свою форму, притертися один до одного. Крім того, було дуже приємно грати для наших уболівальників.
 
Майк Фрателло, головний тренер національної збірної України з баскетболу:
 
- Я радий, що сьогодні вдалося задіяти всіх виконавців. Зрозуміло, що Йорданія опинилася в складній ситуації, прибувши на турнір не в оптимальному складі. Однак суперник непогано діяв у нападі. Ми ж, незважаючи на дві попередні гри, грали енергійно, добре бігли у швидкі прориви, змушували суперника припускатися великої кількості втрат. Іноді гра складалася для нас досить легко, тому що ми робили додаткову передачу. Взагалі, ми повинні були перемогти в усіх трьох матчах турніру, але, сподіваюся, друга половина гри з Білоруссю стане для нас гарним уроком. Я ще остаточно не визначився зі складом. Спершу ми їдемо до Туреччини, де візьмемо участь у низці товариських ігор і подивимося, які комбінації спрацьовують добре, які – не дуже. Ми маємо ще достатньо часу для того, щоб визначитися зі складом. Сьогодні я поговорю з Олександром Волковим, і ми вирішимо, чи залишимо «ростер» у такому ж вигляді, чи зробимо певні зміни.

ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.