вверх  обратно

Владимир Чурсин будет тренировать дубль "Черкаських Мавп"

3.10.2014

У тренерській структурі «Черкаських Мавп» відбулися зміни. Дублюючий склад нашого клубу у новому сезоні тренуватиме відомий та досвідчений спеціаліст – Володимир Чурсін. Цей спеціаліст відомий по роботі у криворізькому «Кривбасі». Причому Володимир Борисович чотири рази очолював криворізький клуб у статусі головного тренера. В останньому сезоні Чурсін був асистентом Тане Спасева. У дублі «Черкаських Мавп» Чурсін змінив Миколу Неухацького, який нещодавно припинив співпрацю з «Черкаськими Мавпами».

У Черкасах Чурсін змінив свого колишнього підопічного - Миколу Неухацького

Володимир Гриценко, директор БК «Черкаські Мавпи»: "У першу чергу, я хотів би подякувати Миколі Неухацькому, який провів у Черкасах кілька продуктивних сезонів. Ми бажаємо Миколі вдалого продовження кар’єри  і реалізації власного тренерського професіоналізму. Після того, як Микола припинив з нами співпрацю, ми активно шукали тренера. У нас було кілька варіантів, думаю, ми обрали найкращий. Володимир Чурсін – спеціаліст із солідним досвідом роботи з професіоналами та молоддю. До того ж він сам як гравець виступав на пристойному рівні. Окрім «Кривбасу», де Чурсін провів останні роки у статусі тренера, він ще й працював з українськими збірними. Переконаний, він допоможе розкритися нашій молоді".

На початку цього тижня Чурсін уже прибув до Черкас і навіть провів з дублюючим складом два тренування. Зараз новий наставник працює над тим, щоб підготувати дублюючий склад «Черкаських Мавп» до участі у Першій лізі.  

«Робота у Черкасах для мене здається дуже цікавою. Я знаю, що у Черкасах хороша школа, багато місцевих гравців уже грають в основній команді, дехто на шляху до цього. Моє завдання тут – зробити шлях молоді до основи якомога коротшим. Декого з молодих гравців я уже знав по роботі у юнацькій збірній U-18, де у минулому сезоні я працював асистентом. Правда, Шаламов і Кобець зараз – гравці основи. Команда у нас буде молода, її формуватимуть гравці 1996-2000  рр.н.», - говорить Чурсін.

Источник: mavpabasket.com

Добавил: 
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.