вверх  обратно

Стартовал ХІІ чемпионат аматорськой баскетбольной Лиги Ровенщини

1.10.2014

30 вересня 2014 року розпочинається новий ХІІ Чемпіонат аматорської баскетбольної ліги Рівненщини. Вісім учасників розіграють звання кращого: рівненські «ЛАВІСС», «Водник» НУВГП, “Baltik House”, “F.L.A.S.H.”, ОСДЮШОР, «Магнат - МЕГУ» та «Енергетик» м. Нетішин і сарненський «Будсервіс», який повернувся до ліги замість «Фенікса». Більшість команд зазнали кардинальних змін в своїх складах, але про це вже зможемо детальніше дізнатися безпосередньо після початку чемпіонату.

Минулорічний сезон став одним з найкращих в історії АБЛ за насиченістю та гостротою боротьби між командами. В більшості матчів спостерігалася інтрига, а багато команд демонстрували сенсаційні результати, виграваючи у сильніших за себе суперників. І після таких неймовірних емоцій минулого року, сподіваємося, що рівень ліги продовжуватиме зростати, а внесені зміни лише вдосконалять змагання.

Формат проведення АБЛ цього року зазнає певних змін. Новим для ліги буде те, що вона буде входити до групи «Центр» відкритого чемпіонату Рівненської області серед чоловічих клубних команд сезону 2014-2015 років. Крім АБЛ, яка представляє центральну групу, змагання також будуть проводитися в групі «Північ» (Березнівський, Володимирецький, Дубровицький, Зарічненський, Костопільський, Рокитнівський, Сарненський райони, м. Кузнецовськ) та групі «Південь» (Гощанський, Демидівський, Дубенський, Здолбунівський, Корецький, Млинівський, Острозький, Радивилівський, Рівненський райони, м. Дубно, м. Острог).

Головною метою чемпіонату Рівненської області є відновлення баскетбольних традицій в районах, подальший розвиток і популяризація баскетболу в області, пошук молодих талантів та пропаганда здорового способу життя.

Чемпіонат області буде проходити у два етапи. Протягом регулярного чемпіонату з вересня 2014 року до травня 2015 року команди будуть змагатися у групах. На другому етапі чемпіони груп «Північ» і «Південь» та 2 найкращі команди групи «Центр» розіграють в 2 кола між собою головні призи відкритого чемпіонату Рівненщини. Загальне керівництво і контроль за організацією та проведенням Відкритого чемпіонату Рівненської області серед чоловічих клубних команд сезону 2014-2015 років здійснюють управління у справах молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації, Рівненська обласна федерація баскетболу та Громадське об’єднання “Баскетбольний клуб “БК-93””.  

Источник: abl.rv.ua

Добавил: asot
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.