вверх  обратно

Украинские кадеты - в следующем раунде чемпионата Европы

31.07.2011

Чоловіча кадетська збірна України вийшла до наступного раунду Чемпіонату Європи, перемігши в останньому матчі першого групового етапу Литву з рахунком 80-75 (31-14, 15-23, 17-23, 17-15). Саме завдяки цій перемозі, підопічні Станіслава Медведенка, що раніше поступилися Франції та Латвії, посіли третє місце у групі С. Натомість литовці, які здобували медалі чотирьох останніх континентальних першостей серед кадетських збірних, цього разу будуть змушені вести боротьбу за виживання.
 
Перевагу 31-14 за підсумками першої чверті збірній України забезпечили Станіслав Кудря та Геннадій Дзюба, котрі на двох відзначилися 24-ма очками, реалізувавши по три дальніх кидки. Ще один влучний постріл із-за дуги на рахунку Ігоря Бояркіна. Протягом наступної десятихвилинки команда Литви скоротила відставання до дев’яти пунктів, а до середини третього періоду зрівняла рахунок – 52-52. Втім, українці, у складі яких особливою активністю вирізнявся Геннадій Дзюба, зуміли піти на останню перерву, лідируючи 63-60. Доля матчу була вирішена в заключні хвилини – вдалі дії Станіслав Кудрі та холоднокровність Владлена Бережного й Вадима Прокопенка під час пробиття штрафних принесли збірній України перемогу.
 
Станіслав Кудря став найрезультативнішим гравцем української команди, відзначившись 18-ма очками та 3-ма передачами. 17 очок і 4 підбирання на рахунку Геннадія Дзюби. Як і в попередніх матчах, корисно зіграв Ігор Бояркін, в активі якого 14 очок, 6 підбирань і 4 передачі. 13 очок, 7 підбирань і 3 передачі на свій рахунок записав Владлен Бережний.

ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.