вверх  обратно

Кевин Тиггс - очередной новичок "Говерлы"

30.07.2011

Як проінформувала агенція «Higher Level Sports Agency», склад БК «Говерла» поповнив американський форвард Кевін Тіггс, відомий українським вболівальникам по своїм яскравим виступам за «Ферро-ЗНТУ» у сезоні 2009-2010. Як гравець стартової п’ятірки він відіграв 36 матчів, в яких здобував в середньому 15.1 очки та 4.6 підбирань, допомігши запорізькому клубу вибороти бронзові нагороди першості, а також Кубок Суперліги (11 матчів: 12.0 очок + 4.5 підбирань).

Попередній сезон 27-річний гравець розпочав у Запоріжжі, проте не зміг підтвердити свій клас і у жовтні минулого року перебрався до Кіпру, де провів хороший сезон за клуб «АПОЕЛ». Зокрема Тіггс встиг відіграти 12 матчів в рамках кіпрської першості (14.3 очки + 4.4 підбирання, влучання: 56% кидки з гри, 37% дальні кидки, 77% штрафні кидки), а також провів 6 матчів в рамках ФІБА Еврочеллендж (14.3 очки + 4.4 підбирання).

Днями агенція Тіггса – «Higher Level Sports Agency», проінформувала наступне: «Tiggs heads back to Ukraine», додавши що новим клубом Кевіна стане саме івано-франківська «Говерла». Якщо контракт Кевіна Тіггса офіційно підтвердиться, американець стане третім новачком «ведмедів» у нинішньому міжсезонні. Раніше «Говерла» уклала контракти з екс-гравцями «Миколаєва» Браяном Гріном та Ігорем Сільковським.

sport.if.ua

Добавил: Goverla IF
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.