вверх  обратно

Кирилл Большаков: "Сегодня у каждой команды свои трудности"

23.09.2014

На прес-конференції, що відбулася відразу по закінченні Меморіал В’ячеслава Гаврилова, керманич «Ферро-ЗНТУ» Кирило Большаков відзначив корисність цього передсезонного турніру:

- Гравці отримали можливість відчути ігровий ритм. Щоправда, у виконанні баскетболістів нашої команди були й провальні відрізки, зокрема, сьогодні, але й були такі, що залишили непогане враження. Не всі гравці підійшли до початку тренувального періоду в оптимальній формі. Я незадоволений станом функціональної підготовки Станіслава Сокура. Те ж саме можу сказати про Андрія Малиша, ще кількох досвідчених виконаців. Максові Конате енергії вистачає, але він ще не в змозі претендувати на роль одного з лідерів команди. Втім треба враховувати, що ми тренувалися лише 11 днів. Бажання у хлопців є, вони націлені на те, щоб показати в прийдешньому чемпіонаті гідний результат. Щодо молоді, головним претендентом на участь в основній ротації є Максим Теряник. Ним я задоволений».

- Ви з оптимізмом очікуєте на початок чемпіонату?


- Сьогодні у кожної команди свої складнощі. Хто з ними швидше впорається, хто в гонитві за швидкою грою не забуде про глибину підготовки, той і буде сильніше. Тут є багато моментів. Хлопці рвуться пограти «5 на 5», тому що чемпіонат не за горами, хочуть відпрацьовувати ігрові дії, а їм заважають вади в функціональній підготовці. Ми не повинні забувати: якщо почнемо чемпіонат у жовтні, закінчимо його у квітні. Будуть і листопад, і грудень, і січень, тому емоції на даному етапі потрібно утримати й добре підготуватися до майбутніх випробувань.
 

Источник: bcferro.com.ua

Добавил: dinero
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.