вверх  обратно

Мужская кадетская сборная Украины уступила Латвии

30.07.2011

Чоловіча кадетська збірна України зазнала другої поспіль поразки на Чемпіонаті Європи, поступившись Латвії з рахунком 61-71 (16-22, 25-20, 11-13, 9-16).
 
Переконливий дабл-дабл Вадима Прокопенка, котрий відзначився 21 очком і 13 підбираннями, а також суттєва перевага в боротьбі під щитами (51 підбирання проти 37-ми в суперника) не допомогли збірній України здобути першу перемогу на кадетському Євробаскеті. Хоча перша половина гри минула в рівній боротьбі – програвши стартову десятихвилинку 16-22, протягом наступної чверті підопічні Станіслава Медведенка ліквідували розрив у рахунку – 41-42. Але у другій половині збірна України зуміла здобути лише 20 очок, натомість суперник, який також демонстрував не надто результативну гру, збільшив власну перевагу до десяти пунктів.
 
Окрім Вадима Прокопенка, жоден із гравців української збірної не зумів подолати десятиочковий рубіж результативності. Наблизитися до нього зуміли Владлен Бережний (8 очок + 9 підбирань) й Ігор Бояркін (8 очок + 3 підбирання + 3 передачі). По 7 очок на свій рахунок записали Євген Сахнюк і Станіслав Кудря.
 
30 липня збірна України проведе останній матч першого групового раунду Євробаскету проти Литви. Початок о 19:00 за київським часом.

ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.