вверх  обратно

Евгений Мурзин: "Нам удалось провести три хороших спаринга"

16.09.2014

Головний тренер "Говерли" Євген Мурзін поділився своїми враженнями від турніру "Кубку Венето" у Черкасах, на якому "ведмеді" здобули перемоги в усіх трьох матчах...

Євгеній Мурзін, головний тренер «Говерли»:

– Я відзначу свою команду, хлопці дійсно непогано провели цей турнір, виконали тренерську установку. У першу чергу, вона стосується гри у захисті, жодній з команд ми не пропустили більше 70 очок, тому я задоволений. Власне, свою гру побудували від захисту. Були певні побоювання перед останнім матчем, чи команда зможе витримати протягом трьох днів такі навантаження і рівно зіграти. Ми все-таки провалилися у першій половині гри проти «Києва», але змогли пересилити себе і виграли десь на морально-вольових якостях.

– Говерла вперше бере участь у Кубку Венето. Які враження від змагань?


– Ми повністю усім задоволені, особливо тим, що вдалося провести три хороші спаринги. У плані навчального процесу цей турнір дуже важливий. У нас оновлена команда і перед сезоном потрібно зрозуміти свої козирі та мінуси. Зараз я поки не можу сказати, що саме з цим колективом будемо починати сезон, ми лише два тижні працюємо і будемо ще визначатися. Але те, що мені не хотілося б змінювати точно, – це мікроклімат. У нас хороша атмосфера в команді і це помітно було на Кубку Венето, не виключено, що саме це нам і допомогло перемогти.

Источник: bcgoverla.if.ua

Добавил: dinero
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.