вверх  обратно

"Черкаськи Мавпы" просматривают американского разыгрывающего

7.09.2014


 
  «Черкаські Мавпи» запросили на трай-аут американського розігруючого. Сідней Сандерс (1992 р.н. 180 см.) у минулому сезоні виступав в NCAA. Молодий захисник два сезони провів у складі університету Fair Dickinson. У північно-східній конференції чемпіонату команда Сандерса посіла восьме місце. Потенційний новачок «Черкаських Мавп» був беззаперечним лідером своєї заокеанської команди. У середньому за гру Сідней здобував 19,1 очко, 5.9 передач, 3.8 підбирання та 2.2 перехоплення! Така потужна статистика дозволила Сандерсу отримати у своїй конференції звання Most Improved Player of the Year (Найбільш прогресуючий гравець року).

   Сьогодні Сандерс прибув у Черкаси і вже провів перше тренування з «Черкаськими Мавпами». Окрім тренувань ігрові кондиції захисника у Черкасах перевірять на Кубку Венето.

   «Поки рано говорити чи пройде він трай-аут, адже Сідней лише один день у Черкасах. Але відразу помітно, що це гравець гарно навчений та прекрасно розуміє гру. Все інше покажуть найближчі тренування та Кубок Венето. Він молодий хлопець і у цьому сезоні ми можемо допомогти йому адаптуватися у Європі, а він у відповідь може допомогти нам досягнути бажаного результату», - аналізує можливості потенційного новачка Максим Міхельсон. 

Источник: mavpabasket.com

Добавил: ZBIG
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.