вверх  обратно

Главный тренер сборной Доминиканской Республики: "В Украине очень хорошая команда, Фрателло – отличный специалист"

30.08.2014

Головний тренер збірної Домініканської Республіки Орландо Антігуа:

«Ми знаємо, що у України дуже хороша команда. Власне, всі команди, які є на чемпіонаті світу, хороші. У вас є талановиті гравці, є свої можливості для ведення гри, є зріст, є дуже сильна тренерська група. Для нас це серйозний виклик, дуже важливий. Проте, я гадаю, що ми готові до нашої найкращої гри. Якщо ми зробимо це, то все можливо. Нам дійсно слід використати всі наші переваги, а буде результат чи ні, побачимо. Зараз у нас прекрасна можливість грати на чемпіонаті світу і ми тут бажаємо показати все, на що здатні.

З Фрателло я прекрасно знайомий, він дуже добре товаришував з моїм наставником і колишнім тренером збірної Домінікани Джоном Каліпарі, тож я з ним знайомий. Я знаю, що він відмінний фахівець.

Патрік Зіпфель раніше працював у вас, зараз він працює вже із нами, і він прекрасний тренер, він чудово розбирає суперника, це дуже корисна робота для нас, і він її виконує добре.

В такій групі дуже важко грати. США – явні фаворити турніру з огляду на їхні таланти і можливості, а група загалом є дуже сильною. В цьому полягає головний виклик. Тому ми працюємо над тим, щоб бути якнайкраще готовими до нього».

Нагадаємо, матч Україна – Домініканська Республіка розпочнеться 30 серпня о 13:30 за київським часом.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.