вверх  обратно

Виктор Герасимчук: "В рыбалке главное процесс, а не результат"

27.07.2011

івно за тиждень, а саме 1 серпня, гравці та тренери баскетбольного клубу «Говерла» розпочнуть підготовку до нового ігрового сезону 2011-2012. Наразі ж виконавці насолоджуються останніми днями двомісячної відпустки. Прес-служба івано-франківського клубу вирішила розпитати про літній відпочинок в одного з лідерів українського складу «ведмедів» Віктора Герасимчука.

- Увесь свій вільний час я, як правило, проводжу зі своєю родиною, – розповідає Віктор Герасимчук. – Під час ігрового сезону не так часто вдається бачити дружину та донечку Поліну, тому літо – якраз той час, коли можна віддатися максимально двом найдорожчим людям у моєму житті. Так сталося й цього року. Незважаючи на те, що не вдалося вирватися «на моря», ми активно провели час, подорожуючи Україною. Окрім того, не забував про ще одне своє улюблене після баскетболу зайняття – рибальство (посміхається).

- Цікаво, скільки часу ти вже рибалиш?

 - Займаюся риболовлею ще з дитинства. Взагалі потяг до цієї справи мені привив дідусь. З того часу я нерозлучний з вудкою. Для мене рибальство, в першу чергу, приємний відпочинок.

- Виходить, що ти вже досвідчений рибалка?

 - Незважаючи на те, що вже довгі роки займаюся рибальством, щоразу для себе відкриваю щось нове. Наприклад, цього року відкрив для себе новий вид рибальства – фідерну ловлю, за допомогою якої рибалять переважно на ріках.

- А скільки разів під час ігрового сезону маєш можливість віддатися улюбленій справі?

 - Якщо чесно, то часу на це під час чемпіонату та плей-офф узагалі немає. Воно й зрозуміло, адже всі сили й бажання віддаю баскетболу та виступам за свій клуб. Відверто кажучи, впродовж сезону 2010-2011 мені вдалося тільки одного разу вирватися на риболовлю.

- Мабуть надолужив згаяне цього літа?

 - О, так! Відірвався по повній, як то кажуть. Мабуть, разів із п’ятнадцять був на риболовлі за останні два місяці. Буквально вчора (25 липня) зловив два досить великих лящика. Втім, для мене головне в рибальстві не результат, а сам процес. Ну як можна не відпочивати, коли навколо тиша, спокій (посміхається).

Говерла

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.